Aanmeldperiode streekmarkt Halse Dag 2017 geopend


De streekmarkt tijdens de Halse Dag

Tijdens de Halse Dag slingert een streekmarkt door de Dorpsstraat van Halle.

De organisatie van de Halse Dag 2017 is in gang gezet !

Vorig jaar was de Halse Dag een groot succes! Veel kramen (meer dan 60 stuks), een goede handel en een gezellige drukte zorgden voor een super dag.

De streekmarkt die als een lint door het dorp slingert, is de plek waar de ondernemers hun waren aanbieden. Ook het lokale verenigingsleven zal aanwezig zijn, zij laten zien wat ze doen en proberen nieuwe leden te werven. Dit resulteert in een bonte verzameling van kramen en stands waar van alles te doen en te zien is.

De organisatie van de Halse Dag nodigt u van harte uit om op 3 september van 12.00 tot 17.00 uur aanwezig te zijn. Samen kunnen we er een super gezellige dag van maken.

Bent u hierin geïnteresseerd? Dan kunt u zich tot 1 augustus 2017 aanmelden voor de streekmarkt. Een marktkraam of een standplaats van 6 x 3 meter kost slechts 28 euro. Voor de tweede kraam of plek ontvangt u 50% korting en betaalt u maar 14 euro.

Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een factuur, de betaling ontvangen wij graag uiterlijk 15 augustus. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

We hopen u (wederom) te mogen begroeten op de “Halse Dag”.

Share Button