Bestuur Halse Dag alweer aan de slag


Het bestuur van de Halse Dag

Het bestuur van de Halse Dag

Het duurt nog bijna zeven maanden voordat de Halse Dag van 2015 plaatsvindt, maar het bestuur is alweer volop bezig met het voorbereiden van deze feestdag van Halle. Er wordt druk nagedacht en vergaderd over mogelijke activiteiten. En het bestuur kijkt ook hoeveel geld er in het laadje komt. “Ieder jaar hebben wij vele ondernemers die ons steunen. Zonder hun steun kan de Halse Dag niet plaatsvinden. Maar dit jaar kan ook het publiek ons een warm hart toedragen dankzij de Rabobank Clubkas Campagne,” aldus Sander Nijhuis, voorzitter van de Halse Dag.

Bij de Rabobank Clubkas Campagne mogen leden van Rabobank Graafschap-Midden bepalen welke activiteit volgens hen een financiële bijdrage verdient. Hoe meer stemmen, des te groter is de bijdrage voor deze activiteit. “We rekenen op een groot aantal stemmen van de bezoekers van de Halse Dag,” vertelt Nijhuis. “Dankzij deze campagne kunnen wij onze trots op Halle uiten. En met de extra financiële steun uit deze campagne kunnen wij grotere activiteiten organiseren. Zo kunnen we er samen een nog specialere Halse Dag van maken!” Van 11 februari tot en met 23 februari 2015 hebben leden de tijd om te stemmen via de website van Rabobank Graafschap-Midden.

Het concrete thema van de komende Halse Dag is nog niet bekend. “We hebben veel ideeën en zijn op dit moment bezig om te kijken wat allemaal mogelijk is. Natuurlijk zorgen we er ook dit jaar weer voor dat er veel verschillende activiteiten plaatsvinden, zowel voor jong als oud. Het moet een feest zijn voor iedereen,” aldus Nijhuis. “Dinsdag 10 maart 2015 wordt de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne bekend. Vanaf dan kunnen we nog beter bepalen welke mogelijkheden we dit jaar hebben.”

De Halse Dag vindt elke eerste zondag van september plaats en trekt elke editie meer dan 2.000 bezoekers, afkomstig uit de hele regio rondom Halle. Het is een heuse traditie en een dag waar veel bewoners uit Halle en omstreken naar uitkijken. Dit jaar vindt de Halse Dag op zondag 6 september plaats.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.