Bestuur Halse Dag gaat voor een spectaculaire Halse Dag 2017


Tijdens de Halse Dag (op de eerste zondag van september) is het ieder jaar weer groots feest in Halle.

Tijdens de Halse Dag (op de eerste zondag van september) is het ieder jaar weer groots feest in Halle.

De eerste zondag van september klinkt nog ver weg, maar het bestuur van de Halse Dag is er al volop mee bezig. De eerste vergaderingen voor de Halse Dag 2017 zijn al geweest en het bestuur is aan het brainstormen over een invulling van deze 23ste editie van de Halse Dag. Dankzij de support van de ondernemers en vrijwilligers is de Halse Dag ieder jaar weer een groot feest. En ook dit jaar doet de Halse Dag weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne om nog meer activiteiten voor de dag te organiseren.

Rabobank Clubkas Campagne
Bij de Rabobank Clubkas Campagne mogen leden van Rabobank Graafschap bepalen welke activiteit volgens hen een financiële bijdrage verdient. Hoe meer stemmen, des te groter is de bijdrage voor deze activiteit. Vorig jaar heeft de Halse Dag 198 stemmen ontvangen en ook dit jaar hoopt het bestuur weer op de steun van het publiek. “Het is super om te zien hoeveel mensen ons ieder jaar steunen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne,” vertelt voorzitter Sander Nijhuis. “Dankzij de extra financiële middelen kunnen we grotere en meer activiteiten organiseren. Het helpt ons ook om deze activiteiten gratis aan te bieden. We zouden het dan ook fantastisch vinden als we ook dit jaar weer veel steun krijgen van het publiek. Zo zorgen we samen voor een prachtige Halse Dag!” De stemperiode voor de Rabobank Clubkas Campagne is geopend van 7 april tot en met 21 april 2017. Stemmen kan via de website van Rabobank Graafschap.

Invulling Halse Dag 2017
Over de invulling van de Halse Dag 2017 is het bestuur van de Halse Dag druk aan het nadenken, waarbij vele ideeën reeds op tafel zijn gekomen. Daarbij zorgt het bestuur altijd voor een goede mix van activiteiten voor jong en oud. “We hebben nog niets vast staan, behalve de datum van de dag zelf: zondag 3 september 2017. Zodra we de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne weten, kunnen we nog beter inschatten wat onze mogelijkheden zijn voor dit jaar,” vertelt Sander Nijhuis. “Maar dat we er een spectaculaire dag van gaat maken, staat vast.”

Share Button