De Halse Dag stijgt naar grote hoogte


Foto: Appel & Peer Ballonvaarten

Foto: Appel & Peer Ballonvaarten

Zondag 7 september staat Halle voor de 20ste keer in het teken van de Halse Dag. Net als voorgaande jaren belooft het ook dit jaar weer een groots feest te worden. Naast de jaarlijks terugkerende onderdelen, staan er dit jaar extra speciale activiteiten op het programma om het 20-jarig jubileum te vieren.

De organisatie van de Halse Dag pakt voor deze bijzondere editie groots uit. Er vindt een grote verloting plaats met als hoofdprijs: een vaart in een luchtballon die opstijgt vanaf de Halse Dag! Overdag kan iedereen een kijkje nemen in de mand van de ballon en ’s avonds gaan twee prijswinnaars mee de lucht in. Daarnaast is het voorafgaand aan en tijdens de Halse Dag mogelijk een plek in de ballon te reserveren. Liefhebbers kunnen contact opnemen met Appel & Peer Ballonvaarten om zo (tegen betaling) tijdens de Halse Dag met de prijswinnaars mee te varen en de omgeving en het “strand” van Halle te ontdekken. De Halse Dag organiseert namelijk samen met SV Halle wederom een beachvolleybaltoernooi, waarbij het dorpsplein bij de Woage wordt omgetoverd tot een heus strand. Dé plek waar iedereen zijn of haar volleybaltalent laten zien. Men kan zijn of haar team (bestaande uit minimaal drie spelers) tot 31 juli opgeven via lotteschieven@hotmail.com.

Maar ook voor de iets minder sportievelingen onder ons is er genoeg te doen tijdens deze Halse Dag. Eigenaren van oldtimers tonen hun prachtige auto’s, motoren en trekkers, er is live muziek en speciaal voor de kinderen is er een springkussen en een skelterbaan. Daarnaast is er ook dit jaar weer een streekmarkt waar diverse ondernemers uit de regio hun goederen aanbieden. Er zijn voor deze editie zijn er nog enkele kramen beschikbaar. Aanmelden kan via de website, halsedag@hotmail.com of via facebook.com/halse.dag.

Share Button