Inschrijvingsperiode voor de streekmarkt op de Halse Dag weer geopend


Bruisend programma Halse Dag

Tijdens de Halse Dag slingert de streekmarkt door de Dorpsstraat van Halle.

Sinds de voorbereidingen voor de Halse Dag weer van start zijn gegaan, komen ook de eerste aanmeldingen voor de streekmarkt alweer binnen. “Het aantal, maar ook de diversiteit in aanmeldingen belooft een mooie Halse Dag,” aldus voorzitter Sander Nijhuis.

Kraam reserveren
“Vorig jaar was de Halse Dag een groot succes. De streekmarkt telde maar liefst 60 kramen vol goede handel en het was gezellig druk,” vertelt Nijhuis. “De streekmarkt vormt in feite het hart van de Halse Dag. De ondernemers en verenigingen uit Halle en omstreken stallen hun goede waar uit of proberen nieuwe leden te werven. Ieder jaar opnieuw krijgen we alleen maar positieve reacties van bezoekers en standhouders over het aanbod, de gezelligheid en het succes dat behaald wordt,” verhaalt Nijhuis. “En ook de aanmeldingen voor streekmarkt van de Halse Dag van dit jaar komen alweer binnen, waarbij het aanbod tot nu toe uiteen loopt van sieraden tot palletdecoratie en van mode tot stroopwafels.” Een kraam voor de Halse Dag kost slechts € 28,-. Aanmelden voor de streekmarkt kan tot 1 augustus via halsedag.nl/een-kraam-reserveren.

Voortgang voorbereidingen Halse Dag 2016
Naast het inventariseren van de deelname aan de streekmarkt, gaan ook de andere voorbereidingen voor de Halse Dag volop door. “Eind mei krijgen we de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne. We zijn erg benieuwd hoeveel stemmen we hebben opgehaald. Met dit geld en met het geld van onze sponsoren organiseren we vele activiteiten voor jong en oud,” aldus Nijhuis. “Op dit moment zijn we druk bezig met het plannen voor de grote activiteit op het dorpsplein. Hier organiseren we meestal een leuke sportactiviteit. Maar wat het wordt, dat blijft nog even een verrassing.”

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.