Optreden DRI3MAN tijdens Halse Dag 2018


De driekoppige band DRI3MAN (bestaande uit Ferry van Leeuwen, Nick Bult en Lodewijk van Gorp) treedt op tijdens de Halse Dag van 2018.

Het bestuur van de Halse Dag is druk doende met het programma voor de komende Halse Dag en heeft groot nieuws! Tijdens de Halse Dag op zondag 2 september 2018 treedt, dankzij steun van de Stichting Sport en Ontmoeten Halle, het succes trio DRI3MAN (bestaande uit Ferry van Leeuwen (bekend van o.a. Ik Hou van Holland), Nick Bult en Lodewijk van Gorp) op op het centrale plein van Halle. En er zijn nog meer onderdelen van het programma bekend.

Optreden DRI3MAN
Van 14:00 tot 17:00 kunnen bezoekers van de Halse Dag op 2 september 2018 genieten van live muziek van DRI3MAN. “Dankzij de Stichting Sport en Ontmoeten Halle is het mogelijk om het trio DRI3MAN naar de Halse Dag te halen,” vertelt voorzitter Sander Nijhuis enthousiast. “We zijn erg blij met deze steun. Hoe mooi is het om straks de bezoekers van de Halse Dag te zien genieten van deze topartiesten? Echt fantastisch!”

Ook de Stichting Sport en Ontmoeten Halle zelf is erg blij met deze kans. “Als stichting bevorderen en faciliteren we de leefbaarheid van Halle. Samen activiteiten organiseren en gezellig samenzijn: daar gaan we voor. Met de komst van DRI3MAN tijdens de Halse Dag kunnen we zorgen voor een laagdrempelige manier om elkaar te ontmoeten en samen te genieten,” legt Patrice Assendelft van de stichting uit.

Andere activiteiten Halse Dag 2018
Een van de andere kernactiviteiten die gepland staan voor de komende Halse Dag zijn uiteraard de streekmarkt, de openstelling van de kerk en Dorpshuis de Korenaar en verschillende activiteiten voor kinderen. “Samen met de Stichting Sport en Ontmoeten zijn we aan het kijken of we ook voor de jeugd nog een leuke activiteit gezamenlijk kunnen organiseren. Daarnaast maken onze andere sponsoren (veelal lokale ondernemers) het ook mogelijk om voor de kinderen groot uit te pakken. Zodra we daar meer over weten, maken we dit uiteraard bekend,” geeft Nijhuis aan. “Dat het een mooie Halse Dag gaat worden, staat in ieder geval vast. Zeker met de diversiteit aan aanmeldingen die we ontvangen voor de streekmarkt. En aanmelden hiervoor kan nog steeds! Mensen die willen deelnemen aan de streekmarkt kunnen zich aanmelden via halsedag.nl/een-kraam-reserveren.

Share Button