Programma grote kerk Halse Dag 2016

Halse dag

Ook tijdens de Halse Dag van 2016 opende de grote kerk in Halle haar deuren voor het publiek. Op deze dag was de grote kerk geopend om iedereen de gelegenheid te geven de kerk te bezoeken, de verschillende spreuken in de kerk te bekijken, te luisteren naar het muzikale optreden van de band Gimme Shelter of even een kop koffie of thee te drinken.

De programmatijden:

  • 9.30 uur: een kerkdienst met als thema ‘Deel je leven’. Voorganger is ds. Marissa van Meijl-Buitink. Zo kunnen we samen het nieuwe kerkelijke seizoen openen.
  • Vanaf 12 uur: opening kerk voor iedereen die even naar binnen wil lopen. Dit jaar hangt de kerk vol met allerlei inspirerende spreuken. Kom een kijkje nemen in de kerk en ga op zoek naar uw favoriete spreuk! Verder zullen o.a. de Wereldwinkel uit Zelhem en Amnesty International aanwezig zijn. En natuurlijk is er gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten.
  • 14:30 uur en 15:30 uur: optreden van de band Gimme Shelter, de ‘huisband’ van de kerk. Deze band kent u misschien nog van de Top-2000 dienst die in december 2015 in de kerk werd gehouden. Kom kijken en luisteren, het is zeker de moeite waard!