Stemmen voor een grootse Halse Dag 2018


Dankzij de stemmen van de Rabobank Clubkas Campagne konden kinderen gratis klimmen
in een grote klimtoren tijdens de Halse Dag 2015.

De voorbereidingen voor de Halse Dag 2018 zijn alweer gestart! In Halle is het bestuur van de Halse Dag reeds eind februari bij elkaar gekomen voor de eerste vergadering. En de eerste ideeën beloven alweer veel goeds voor dit jaar. Om voldoende geld in te zamelen, doet de organisatie dit jaar onder andere weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Met de opbrengst hiervan wil de organisatie gratis activiteiten organiseren voor het publiek van de Halse Dag.

Rabobank Clubkas Campagne
Voor het derde jaar op rij doet de Halse Dag mee met de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Graafschap. Hierbij kunnen leden van Rabobank Graafschap stemmen welke vereniging een financiële bijdrage verdient. Het is zelfs mogelijk om twee stemmen op dezelfde organisatie uit te brengen. Zo ook op de Halse Dag. Elke stem is geld waard. Dankzij alle stemmen is het mogelijk gratis activiteiten aan te bieden op de Halse Dag. Denk bijvoorbeeld aan een stoere klimtoren voor de kinderen of een leuke crossbaan. “Hoe meer stemmen we ophalen, des te groter de activiteiten kunnen zijn,” vertelt voorzitter Sander Nijhuis. “Mogelijk kunnen we zelfs een groot reuzenrad plaatsen! Dat zou echt super mooi zijn. Stemmen dus!” De stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne is dit jaar van 5 april tot en met 19 april. Stemmen kan via rabobank.nl/graafschap.

Halse Dag 2018
De Halse Dag vindt dit jaar op zondag 2 september plaats, uiteraard in Halle. Als vanouds zal de streekmarkt het hart van de dag vormen. “De eerste aanmelding voor de Halse Dag is al binnen,” vertelt Nijhuis. “We verwachten ook dit jaar weer een mooi aanbod aan kramen te kunnen aanbieden. Dit jaar hebben we weer een uniek aanbod: bij reservering van twee kramen of plekken, krijg je 50% korting op de tweede kraam/plek.” Naast de streekmarkt zullen er veel activiteiten en festiviteiten te vinden zijn. Met de precieze invulling hiervan gaat het bestuur de komende maanden aan de slag. Het moet in ieder geval weer een grootse dag worden. “We kijken nu al uit naar september!”

Share Button