Succesvol beachvolleybaltoernooi Halse Dag keert terug


Tijdens de Halse Dag 2016 keert het beachvolleybaltoernooi terug.

Tijdens de Halse Dag 2016 keert het beachvolleybaltoernooi terug.

Zondag 4 september 2016 is het zover: de Halse Dag 2016. Met dit jaar weer een primeur: het succesvolle beachvolleybaltoernooi is terug! “Samen met SV Halle organiseren we dit jaar weer opnieuw het bekende beachvolleybaltoernooi voor jong en oud op het centrale plein van Halle. En er staat nog meer op het programma,” aldus Sander Nijhuis, voorzitter van de Halse Dag.

Beachvolleybaltoernooi
Bijna ieder jaar vindt er tijdens de Halse Dag wel een sportieve activiteit plaats op het centrale plein van Halle. “Tijdens de editie van 2013 en 2014 organiseerden we een succesvol beachvolleybaltoernooi. We kregen van velen de vraag of we dit jaar wederom zo’n toernooi wilden organiseren. We vinden het fijn als bezoekers van de Halse Dag meedenken over de invulling ervan en geven hier dan ook graag gehoor aan,” vertelt Nijhuis. “Tijdens het beachvolleybaltoernooi verandert het plein van Halle in heus strand. Een unieke ervaring voor eenieder die graag volleybalt en een echt aanrader om een keer te doen!”

Deelnemen aan het beachvolleybaltoernooi
Het toernooi vindt plaats in teams van minimaal drie personen, waarvan iedereen tien jaar of ouder moet zijn. De teams kunnen zich met vermelding van de voor- en achternaam van de teamleden, de geboortedatum, teamnaam en telefoonnummer tot 14 augustus 2016 aanmelden via chantal_klh@hotmail.com. Voor deelname wordt per team een bijdrage van € 12,50 gevraagd.

Heel Halle steunt de Halse Dag
Naast de streekmarkt, waarvoor de aanmeldperiode nog loopt tot 1 augustus, en het beachvolleybaltoernooi vinden er ook veel andere activiteiten plaats. “Tijdens  de Rabobank Clubkas Campagne hebben wij maar liefst 198 stemmen opgehaald voor de Halse Dag. Dit leverde een geldbedrag van € 458,64 op! We zijn trost op Halle en omgeving dat zij ons zo’n warm hart toedragen,” vertelt Nijhuis. “Met dit geld kunnen wij vele leuke activiteiten organiseren voor Halle en omgeving. Zodra de exacte invulling bekend is, laten wij dit weten via onze Facebookpagina en de website halsedag.nl.”

Over de Halse Dag
De Halse Dag vindt elke eerste zondag van september plaats en trekt elke editie meer dan 2.000 bezoekers, afkomstig uit de hele regio rondom Halle. Het is een heuse traditie en een dag waar veel bewoners uit Halle en omstreken naar uitkijken. Dit jaar vindt de Halse Dag op zondag 4 september plaats.

Share Button