Voorbereidingen Halse Dag weer van start


Bestuur Halse Dag 2016

Het bestuur van de Halse Dag (v.l.n.r. Emmelie Prins, Gerrit Bilderbeek, Chantal Kleinhesselink, Renzo Hebbink, Sandra Wijkamp, Herdien Wijngaards en Sander Nijhuis)

Het duurt nog even voordat het september is, maar in Halle zijn de voorbereidingen inmiddels alweer druk aan de gang om de 22ste editie van de Halse Dag te organiseren. “De eerste ideeën voor een feestelijke Halse Dag liggen alweer op tafel,” vertelt voorzitter Sander Nijhuis. “Dankzij de steun van vele ondernemers en vrijwilligers kunnen we er ook dit jaar weer een groots feest van maken. En daarnaast hopen we weer dat het publiek ons een warm hart wil toedragen met de Rabobank Clubkas Campagne.”

Rabobank Clubkas Campagne
Bij de Rabobank Clubkas Campagne mogen leden van Rabobank Graafschap bepalen welke activiteit volgens hen een financiële bijdrage verdient. Hoe meer stemmen, des te groter is de bijdrage voor deze activiteit. “Vorig jaar hebben we maar liefst 126 stemmen ontvangen en daardoor vele activiteiten voor jong en oud kunnen organiseren,” vertelt Nijhuis. “We hopen dat we ook dit jaar weer op de steun van de bezoekers kunnen rekenen. Dankzij deze campagne kunnen wij onze trots op Halle uiten. En met de extra financiële steun uit deze campagne kunnen wij grotere activiteiten organiseren. Zo maken we er samen een super Halse Dag van!” Van 1 april tot en met 22 april 2016 hebben leden de tijd om te stemmen via de website van Rabobank Graafschap.

Plannen Halse Dag 2016
Hoe de Halse Dag er dit jaar uit komt te zien, is nog niet concreet bekend. “Het enige dat op dit moment vast staat is dat de Halse Dag op 4 september 2016 plaatsvindt. Voor de invulling ervan zijn er ideeën genoeg, maar tips van bezoekers zijn ook altijd welkom. Op dit moment zijn we met name bezig om te kijken wat allemaal mogelijk is. Uiteraard zorgen we ervoor dat er veel verschillende activiteiten plaatsvinden, zowel voor jong als oud,” aldus Nijhuis. “Zodra de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne bekend is, weten we nog beter wat onze mogelijkheden zijn voor dit jaar.”

De Halse Dag vindt elke eerste zondag van september plaats en trekt elke editie meer dan 2.000 bezoekers, afkomstig uit de hele regio rondom Halle. Het is een heuse traditie en een dag waar veel bewoners uit Halle en omstreken naar uitkijken. Dit jaar vindt de Halse Dag op zondag 4 september plaats.

Share Button