Afgelasting Halse Dag 2020


In Halle staat de eerste zondag van september normaal gesproken in het teken van de Halse Dag. In de huidige tijd met het coronavirus is echter alles allesbehalve normaal. Het is een spannende, onzekere periode waarbij we er samen alles aan moeten doen om het virus in te dammen. Gezien de huidige situatie, hebben wij besloten om de Halse Dag van dit jaar te annuleren.   

Een van de maatregelen die het kabinet heeft genomen om het coronavirus in te dammen, is de annulering van alle evenementen tot 1 september. De Halse Dag stond dit jaar gepland voor 6 september. Als organisatie-team vinden wij het belangrijk om onze bijdrage te leveren in het indammen van het virus en om het risico op verspreiding zo klein mogelijk te houden. Aangezien de Halse Dag jaarlijks 2.500 tot 3.000 bezoekers trekt, waarbij het lastig zal zijn om 1,5 meter afstand te houden, zien wij geen andere mogelijkheid dan de Halse Dag dit jaar niet door te laten gaan. We vinden het erg jammer, maar hopen dat jullie ons besluit begrijpen. 

We kijken ernaar uit om samen met jullie volgend jaar er weer een feestelijke dag van te maken op 5 september 2021. Noteer deze datum alvast in de agenda!

Share Button