Doorgang Halse Dag op 4 september 2022


Na 2 jaar afgelast te zijn vanwege corona, kan dit jaar de Halse Dag eindelijk wel weer doorgang vinden. De organisatie is inmiddels druk bezig met de voorbereidingen voor de 26ste editie van deze feestdag, welke dit jaar op zondag 4 september plaatsvindt in Halle. Het belooft wederom een gezellig spektakel te worden met als hart van de dag de alom bekende streekmarkt, omringd met muziek, versnaperingen en verrassende activiteiten.

Plannen Halse Dag 2022

Zoals vanouds zal een streekmarkt weer het hart van de dag vormen. Kraampjes met bijzondere en unieke spullen, accessoires en lekkere etenswaar vormen daarbij een soort slinger door de Dorpsstraat van Halle. Het is inmiddels weer mogelijk voor standhouders om zich hiervoor aan te melden. Tussen de kraampjes door is er dan ook ruimte voor kinderen van de basisschool om als ware kooplieden op een kleedje spullen aan de man te brengen.

Hoe de verdere invulling van de dag exact zal zijn, is nog onbekend. De organisatie is nog druk bezig met de samenstelling van het programma. Daarbij kan de organisatie kan ook nog nieuwe mensen gebruiken. Iedereen die het leuk lijkt om mee te werken, wordt van harte uitgenodigd zich te melden via halsedag@hotmail.com of rechtstreeks bij een van de bestuursleden.

Share Button