Foto’s Halse Dag 2023

Fotografe Marit Pitlo van MP Fotografie heeft de leukste foto’s gemaakt van de Halse Dag 2023. Deze zijn hier te vinden (en op te slaan).

Halse dag 2023 enorm succes

WOW! Wat was het een topdag afgelopen zondag! De Dorpsstraat was gevuld met vrolijke gezichten van bezoekers die – in het heerlijke zonnetje – langs de leukste en lekkerste (streek)kramen struinden. En dat drankje en wat lekkers te eten: dat ging er ook wel in! Bekijk dit vooral zelf op onze foto’s, gemaakt door de talentvolle Marit Pitlo.

We bereikten dit jaar verschillende mijlpalen. Want niet alleen hadden we meer dan 56 kraampjes op de streekmarkt en waren onze loten binnen 3 uur uitverkocht, ook het bezoekersaantal tikte een nieuw record aan! Wat super leuk dat jullie allemaal de moeite en tijd hebben genomen de Halse Dag te bezoeken, bedankt!

Een ‘dank je wel’ gaat ook uit naar onze sponsors, mede door hen kunnen we deze traditie voortzetten. En natuurlijk onze leuke standhouders en iedereen die helpt bij de Halse Dag. Jullie zijn toppers en maken van elke Halse Dag weer een feestje.

De datum voor volgend jaar staat natuurlijk al vast: zondag 1 september. Dus ‘block’ die alvast maar in je agenda, we gaan er opnieuw een heerlijke (Halse) Dag van maken.

📅 Halse Dag, 1 september 2024, 12.00 – 17.00 uur. De gezelligste streekmarkt van de Achterhoek. Dorpsstraat in Halle (Gelderland)

Share Button