Gezellig druk op 26e Halse Dag

Na 2 jaar geannuleerd te zijn geweest door corona, vond zondag 4 september de 26e editie van de Halse Dag plaats in Halle. De feestdag vol streekkamen, muziek, acts en gezelligheid trok ook dit jaar weer veel bezoekers. Het was, zoals verschillende bezoekers beschreven, gezellig druk met een sfeer als vanouds.

Op het centrale plein in het dorp traden om de beurt pop & rockkoor Halle, mannenkoor De Berkelzangers en gezelligheidskoor Kiek An op, met veelal bekende liederen in het Nederlands, Engels en Achterhoeks. Verderop in de straat traden ook de linedancers op, was er een hondentrainingdemonstratie te bezoeken, en waren prachtige oldtimers te bewonderen. Maar er was meer: van een beachvolleybaltoernooi tot optreden van illusionist magic Jack in Dorpshuis de Korenaar, en van koormuziek en kraampjes in de kerk tot in spanning kijken hoe Max Verstappen de F1 van Zandvoort won. Ook voor de kinderen was er weer van alles te doen: zo was er een groot springkussen, konden kinderen zelf mee spullen verkopen op de kleedjesmarkt, of zich tot de mooiste figuren laten schminken.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag en is alle bezoekers, deelnemers en vooral ook sponsoren erg dankbaar. De volledige lijst met sponsoren is terug te vinden op de website. Om ook volgend jaar er weer een leuke dag van te maken doet de Halse Dag onder andere ook mee met de Rabo Clubsupport actie. Leden van de Rabobank kunnen hun stem op de Halse Dag uitbrengen tot zondag 27 september, waarbij het totaal aantal stemmen wordt omgezet in een geldbedrag ten bate van de Halse Dag.

Share Button