Halse Dag viert 25 jarig jubileum

Op zondag 1 september vindt dit jaar weer de Halse Dag plaats in Halle. Dit jaar is het extra feest: het is namelijk de 25e editie van deze feestdag. Naast de jaarlijks terugkerende onderdelen, staan er dit jaar extra speciale activiteiten op het programma om het 25 jarig jubileum te vieren. Met alles in het thema FEEST!

De organisatie is voor deze speciale editie al flink aan de slag om weer een divers en bruisend programma samen te stellen. Uiteraard zal de streekmarkt het hart van de dag vormen. Hiervoor zijn inmiddels al veel aanmeldingen binnen. “Kijkend naar de aanmeldingen, is het weer een veelheid aan mooie producten die te vinden zullen zijn,” vertelt de organisatie. “En ook voor de lekkerbekken zal er weer veel te vinden zijn. Via onze Facebookpagina zullen we geregeld berichten plaatsen van  wat je zoal kan aantreffen op de streekmarkt. Eenieder die wil deelnemen aan de streekmarkt kan zich opgeven via onze website.”

Over de andere programma onderdelen kan de organisatie nog weinig prijs geven. “Er is al veel gebrainstormd en als het allemaal lukt om dat te organiseren, dan is het een spektakel zoals nog nooit eerder vertoond. Zodra we hier ook maar iets meer over kunnen prijsgeven, zullen we dat uiteraard doen. Het wordt 1 september in ieder geval een groots feest, dat staat vast.” De organisatie heeft onlangs de oproep uitgedaan aan alle verenigingen, stichtingen en lokale ondernemers om mee te doen en om op deze dag een actieve bijdrage te leveren. “We hopen op veel animo en interesse voor deze speciale editie van de Halse Dag,” aldus voorzitter Nijhuis.

Share Button